Корчак: Зміни у закон про е-декларування - на совісті депутатів

Корчак: Зміни у закон про е-декларування - на совісті депутатів

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції виконує чинне законодавство, а внесення змін до закону про електронне декларування буде на совісті народних депутатів, які їх ініціюють.

Про це заявила голова НАЗК Наталія Корчак на брифінгу в четвер у відповідь на запитання кореспондента Укрінформу.

"Все, що відбувається в політикумі на предмет внесення відповідних змін (у закон про е-декларування - авт.) - це компетенція і на совісті тих, хто є законодавцем моди у сфері запобігання корупції. Тому давайте подивимося, що прийняли і що не прийняли, і потім подивимося, як будуть реалізовувати ці ініціативи", - сказала Корчак.

Вона додала, що члени НАЗК ситуацію змінити не можуть, вони працюють відповідно до чинного законодавства і намагаються дати відповідь на свій виклик - забезпечити функціонування системи е-декларування.

За словами Корчак, у процесі подальшої діяльності, коли НАЗК стане на ноги і набере обертів, коли його члени побачать, як функціонує система електронного декларування, вони зможуть самостійно через відповідні державні органи ініціювати зміни до чинного законодавства.

"Те, що зараз відбувається з ініціативами, які наразі подаються, хай буде на совісті тих людей, яким це потрібно", - повторила Корчак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-