Порошенко і Ердоган обговорили приватизацію та поглиблення партнерства

Порошенко і Ердоган обговорили приватизацію та поглиблення партнерства

Укрінформ
У рамках участі у 71-й сесії Генеральної Асамблеї ООН Президент України Петро Порошенко провів зустріч із Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

«Президенти обговорили стан виконання домовленостей, досягнутих у ході п’ятого засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Туреччиною, зокрема у сфері лібералізації торгівлі. Сторони відзначили інтенсивність двостороннього порядку денного і підтвердили прагнення до подальшого поглиблення стратегічного партнерства. Президент України також запросив турецькі компанії взяти участь у приватизації українських підприємств», - йдеться у повідомленні.

Співрозмовники домовилися про проведення найближчим часом українсько-турецької робочої групи з питань енергетики.

"Реджеп Таїп Ердоган наголосив, що Туреччина й надалі надаватиме Україні підтримку у питанні відновлення суверенітету та територіальної цілісності нашої держави як у двосторонньому, так і багатосторонньому вимірах", - повідомили у прес-службі.

Він також підкреслив, що відновлення діалогу з Росією не вплине на позицію Туреччини щодо невизнання анексії Криму і засудження порушення прав кримських татар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-