Росія довела, що за допомогою пропаганди можливо підмінити світ - Гройсман

Росія довела, що за допомогою пропаганди можливо підмінити світ - Гройсман

Укрінформ
Росія щороку витрачає понад мільярд доларів, щоб покрити пропагандистською мережею аудиторію у понад 500 мільйонів.

Про це заявив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман на відкритті щорічного комунікаційного форуму WCF Davos Kyiv, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Те, що ми бачимо у просторі, який насичується інформацією з Російської Федерації, яка витрачає на комунікації більше мільярда доларів щороку, яка покрила своєю пропагандистською мережею аудиторію в понад 500 млн людей, говорить про те, що, використовуючи недобросовісні комунікації, можливо підмінити цей світ. І тут якраз я переконаний, що у нас немає можливості говорити в цій агресії про перемогу", - сказав Гройсман.

Він наголосив, що нині відбувається боротьба не між двома сторонами, а між ідеологічними принципами, між цінностями. "І тут важливо, щоб ті цінності, які нас об’єднують, - а це демократія, свобода, непорушність права, свобода слова, - щоб вони перемогли", - зазначив Прем'єр-міністр.

За словами Гройсмана, у XXI сторіччі Україна потерпає від безпрецедентної агресії, яка має декілька складових (військова, енергетична, економічна та інформацій), і це потрібно враховувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-