Президент України прибув до Нью-Йорка

Президент України прибув до Нью-Йорка

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко на чолі офіційної делегації в неділю розпочав візит до Сполучених Штатів Америки, де планує взяти участь у роботі 71-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

У неділю, в перший день візиту, запланована зустріч Глави держави з українською громадою в США. За програмою, вона має відбутися в Українському інституті Америки у Нью-Йорку.

Впродовж наступних днів Петро Порошенко проведе ряд двосторонніх зустрічей з главами держав та урядів іноземних країн. Як повідомили в неділю в Адміністрації Президента України, передбачаються, зокрема його переговори з лідерами Туреччини, Японії, Нової Зеландії, Аргентини, Катару й іншими.

Окремі зустрічі Петро Порошенко проведе з американським керівництвом та представниками провідних ділових і політологічних кіл країни. Раніше цього тижня сам президент під час виступу на форумі YES повідомив, що матиме зустрічі з президентом США Бараком Обамою та кандидатом у президенти Гілларі Клінтон. Крім того, український лідер зауважив, що хотів би зустрітися також з Дональдом Трампом.

У середу, 21 вересня Президент України візьме участь у засіданні Ради Безпеки ООН та виступить на Генеральній Асамблеї. У цей же день Петро Порошенко планує завершити свій візит до США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-