Садовий просить НАБУ перевірити закиди у корупції

Садовий просить НАБУ перевірити закиди у корупції

Укрінформ
Мер Львова Андрій Садовий збирається звернутися до Національного антикорупційного бюро України з проханням розслідувати усі висунуті йому звинувачення в корупції.

Про це він заявив у Фейсбуці.

"Сьогодні скеровую листа до НАБУ з проханням ретельно вивчити усі звинувачення, які були зроблені на мою адресу. Готовий надати усі можливі свідчення та докази, аби відповідна перевірка пройшла швидко та ефективно", - пише Садовий.

За словами Садового, це рішення викликане сумнівами у компетентності судової системи, а також браком інструментів для захисту своєї репутації.

"У мене немає багато інструментів, аби захищати своє чесне ім'я. Наші суди не вміють працювати з аналізом методів Геббельса та давати оцінку маніпуляційним технологіям", - зазначив міський голова.

Така реакція мера Львова викликана виходом на каналі "1+1" телепередачі "Українські сенсації", в якій Садового звинуватили у корупційній діяльності.

"Заслужив на цілу годину дорогого прайм-тайму на "плюсах". Якщо коротко, то саме так виглядають "ключі", якими олігархи намагаються прикручувати "гайки" в українській політиці", - вважає очільник Львова.

Він також наголосив, що хоче, аби українці навчились критично сприймати інформацію, яку їм "засовують у голову".

"Ту частину фільму, де йдеться про те, як "легко було Садовому наводити порядок у Львові, бо все вже до нього зробив Буняк", залишу на розсуд глядачів. Мені не треба подобатись нікому", - додав мер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-