Швейцарський бізнес зацікавлений інвестувати в Україну – спікер парламенту

Швейцарський бізнес зацікавлений інвестувати в Україну – спікер парламенту

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з головою Національної Ради Швейцарії Крістою Марквальдер обговорив напрямки активізації двосторонніх торговельно-економічних відносин.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Голова Національної Ради Швейцарії відзначила зацікавленість швейцарського бізнесу інвестувати в Україну.

У цьому контексті Гройсман зауважив, що один із пріоритетів уряду - створення в Україні сприятливих умов для розвитку бізнесу. Він поінформував про здійснені кроки на цьому шляху, зокрема щодо початку реформи правосуддя, митниці, завершення формування Офісу із залучення інвестицій при Прем'єр-міністрові. Також уряд продовжує співпрацю із МВФ.

«Питання дерегуляції, ліквідації будь-яких механізмів, які можуть звужувати можливості бізнесу, – це те, чим ми займаємося кожного дня, – наголосив Гройсман. – Я зацікавлений в тому, щоб бізнес, який інвестує в Україну, був успішним».

Марквальдер привітала амбітну програму реформ, над втіленням якої працює уряд, зокрема щодо децентралізації влади і боротьби з корупцією.

Говорячи про співробітництво у торговельно-економічній сфері України та Швейцарії, Гройсман висловив переконання, що засідання Спільного торговельно-економічного комітету, яке відбудеться у вересні, сприятиме активізації та поглибленню двостороннього співробітництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-