InformNapalm зібрав компромат проти Росії, що допоможе ПАРЄ - нардеп

InformNapalm зібрав компромат проти Росії, що допоможе ПАРЄ - нардеп

Укрінформ
Матеріали InformNapalm допоможуть ПАРЕ обмежити повноваження російської делегації.

Таку думку висловила депутат від БПП Ірина Фріз, повідомляє прес-служба політсили.

"Робота групи InformNapalm з ідентифікації російського новітнього озброєння на Донбасі та підготовлена ними база даних стане базовою для делегатів від України в ході сесії ПАРЕ з 10 по 14 жовтня. Матеріал будемо максимально доводити до міжнародного товариства. Сподіваюсь, що він допоможе прийняти делегатам ПАРЕ адекватне рішення по резолюції ПАРЕ щодо обмеження повноважень російської делегації", – зауважила парламентар.

"Переклад цього матеріалу буде спрямовано також до посольств США та країн ЄС. Група InformNapalm зробила без перебільшення вагомий внесок у боротьбу з агресором" – додала Фріз.

Міжнародне співтовариство InformNapalm в ході моніторингу і розвідки відкритих джерел інформації (аналіз супутникових знімків, відео випадкових свідків, особисті фото з соціальних профілів найманців і кадрових російських військовослужбовців) провело ідентифікацію понад 30 типів озброєння і спецтехніки ВС РФ на Донбасі. Велика частина техніки є порівняно нові зразки, які надійшли на озброєння ЗС РФ в період з 2004 по 2015 рік.

Фіксація наданих у звіті озброєнь і техніки прямо вказує на російський слід їх виникнення в окупованих районах Луганської та Донецької областей. У звіт включені виключно підтверджені дані, в базу не вносилися зразки озброєнь, про які повідомлялося розвідувальними структурами України, але без фото або відео підтверджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-