Гройсман: Україна має протистояти інформаційній агресії РФ

Гройсман: Україна має протистояти інформаційній агресії РФ

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман переконаний, що Україна недостатньо інформує своїх міжнародних партнерів про те, що відбувається всередині нашої держави.

Про це він заявив на ХІІ нараді керівників закордонних дипломатичних установ України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"А чи достатньо ми інформуємо наших партнерів про те, що відбувається? Ні, не достатньо. І я це відчуваю, приїжджаючи до тієї чи іншої країни", - сказав Гройсман.

Він підкреслив, що інформування закордонних партнерів про ситуацію всередині країни має бути одним із пріоритетів і найважливіших завдань для українських дипломатів за кордоном.

"Я розумію, що надзвичайно великий потік інформації від агресора йде до наших міжнародних партнерів, але ми повинні знайти можливості протистояти цій інформаційній агресії, ми маємо надавати об'єктивну інформацію про реальний стан справ, маємо поглиблювати нашу співпрацю з міжнародними організаціями, робити все для того, щоб наші партнери відчували, що Україна - надійний, відповідальний і ефективний партнер", - наголосив Прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-