В Укрінформі - спільний брифінг Луценка і Ситника

В Укрінформі - спільний брифінг Луценка і Ситника

Онлайн
Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко та директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник дають спільний брифінг.

Як відомо, останнім часом у взаєминах двох відомств виникла напруга.  

Луценко у своєму Фейсбуці повідомив: «В звязку з інцидентом 12.08 працівників НАБУ та ГПУ сьогодні після повернення з службового відрядження разом з радником ГПУ, екс- помічником федерального прокурора США п. Б. Вітвицьким провів заслуховування пояснень заступника Генпрокурора Столярчука і нач департаменту Гуцуляка. Потім зустрівся з Президентом та керівниками всіх правоохоронних структур».

За його інформацією, на нараді з керівниками НАБУ та САП було підтверджено, що "у нас спільні цілі і спільна відповідальність. Завтра разом проведемо брифінг»

Нагадамо, 12 серпня начальник департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Володимир Гуцуляк заявив про побиття спецназом НАБУ 3 співробітників прокуратури у Києві.

Водночас, директор НАБУ Артем Ситник заявив, що ГПУ затримала двох "технічних" працівників НАБУ, які проводили негласні слідчі дії.  За його словами, співробітників НАБУ тримали в кабінетах і у підвалі Генпрокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-