З'явилися подробиці стрілянини в Криму, яку Росія намагається звалити на

З'явилися подробиці стрілянини в Криму, яку Росія намагається звалити на "українських терористів"

Кримська криза
Укрінформ
У лікарню до потерпілого в результаті стрілянини на півночі Криму Хафиза Махамедова нікого не пускають, а його рідні бояться що-небудь розповідати.

Про це розповів заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джеляль в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Ця ситуація під контролем силовиків. Все, що нам вдається дізнатися, що це тільки від місцевих активістів. Вчора дуже багато українських ЗМІ написали про стрілянину, про звичайних громадян, назвали ім'я Хафіза Махамадова, але ми сьогодні намагалися зв'язатися з ним, з його рідними. Нам вдалося з'ясувати, що це реальний чоловік, він дійсно постраждав від стрілянини, перебуває в лікарні. До нього не пускають нікого. В якому він стані, ми не знаємо", - сказав Джеляль.

Він додав, що з деякими його родичами вдалося зв'язатися, однак вони бояться говорити публічно.

"Зараз наші активісти з'ясовують певні обставини. Згідно із загальною картиною, в селі Суворове під ПП "Армянськ" 6 серпня вночі проходило весілля. Ця людина не є кримським татарином. Він турок-месхетинец. Проходило весілля, на яку прийшли російські військові. І стався конфлікт між російськими військовими та представниками інших національностей. В результаті перестрілки постраждали цивільні", - зазначив Джеляль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-