Геращенко: Москва давно розірвала нормальні дипвідносини з Києвом

Геращенко: Москва давно розірвала нормальні дипвідносини з Києвом

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко заявляє, що Росія давно розірвала дипломатичні відносини з Україною, окупувавши Крим і частину Донбасу.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці, коментуючи повідомлення російських ЗМІ, що Кремль розглядає можливість розриву дипвідносин з Україною як відповідь на так звану спробу української розвідки організувати "диверсії" в окупованому Криму.   

"Насправді Москва давно розірвала дипвідносини з Україною. В ту саму хвилину, коли депутати Держдуми і Ради Федерацій РФ в одностайному дурному екстазі проголосували за введення військ, коли вкрали в нас Крим і частину Донбасу. Москва розірвала ниточки таких важливих людських і історичних відносин, коли вбила наших хлопців на Донбасі, зруйнувала будинки, школи, покалічила тисячі людей, зробила сиротами сотні дітей, вбила жінок і дітей, кинула в цю війну своїх солдатів, від яких сьогодні відмовляється, коли через пропаганду отруїла мозок мільйонів людей і розірвала родинні і дружні взаємини, бо ж мільйони людей припинили спілкування на фоні істерії про "хунтуфашистовправыйсекторраспятыхмальчиков", - написала Геращенко.

За її словами, цей людський розрив відносин буде тривати набагато довше, ніж розірвання дипвідносин, і буде набагато болючішим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-