Гройсман про затримання Чауса:

Гройсман про затримання Чауса: "Каст недоторканних" не буде

Укрінформ
Усі корупціонери мають понести відповідальність за свої злочини.

Так прокоментував Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці у Фейсбуці учорашнє затримання детективами НАБУ судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколи Чауса.

"Сядете, аж загуде! Корупціонери мають отримати по заслугах. Жодних "каст недоторканих" не повинно бути!", - написав глава уряду.

Він наголосив, що боротьба з корупціонерами триває. Ще одним свідченням цього стало повідомлення НАБУ про викриття на хабарі судді Чауса.

Як повідомлялося, 9 серпня 2016 року детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили суддю Дніпровського районного суду міста Києва, який вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 150 тис. дол. (понад 3,7 млн грн).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років, з конфіскацією майна.

Але підозру судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколі Чаусу можна буде вручити лише завтра, оскільки зараз заступник генерального прокурора - керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький перебуває у відрядженні за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-