Розенко поскаржився на

Розенко поскаржився на "проплачений" підпал біля будинку матері

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко переконаний в тому, що акція зі спалюванням шин біля будинку його матері - частина інформаційної кампанії проти нього.

Про це урядовець заявив журналістам після засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Інформаційна кампанія проти мене, якщо ви помітили, триває вже не менше ніж півроку... Це пов'язано із тим, що півроку тому за поданням Служби безпеки України ми припинили виплати на окуповані території для 250 тис. осіб, які нібито були пенсіонерами і отримували виплати. На сьогоднішній день за відновленням виплат звернулося 150 тис. осіб", - сказав Розенко.

За його словами, ця акція є проплаченою. Але якщо раніше "бруд" виливали на самого Розенка, то цього разу постраждала його родина. "Бачать, що мене та позицію держави не зламати, тому вони вирішили вдарити по самому болючому, бо ж вдарили сьогодні не по мені. Вдарили по моїй 75-річній матері. По мамі вдарили, яка є власником і живе в цьому будинку. Добре, що ми вчора вивезли її з цього будинку, тому що знали, що будуть відбуватися такі провокації", - сказав віце-прем'єр.

Розенко нагадав, що не повинен був декларувати цей будинок, тому що живе окремо від матері і декларує своє майно і своєї сім'ї. "Я декларував тільки доходи та видатки та власність своєї родини та своєї дружини. Це абсолютно спрямована провокація проти влади вцілому, але сьогодні, на мій погляд, ці подонки перейшли  межу", - обурився урядовець

Як повідомлялося, сьогодні під Києвом підпалили шини біля будинку матері Розенка.

За даними ЗМІ, в акції брали участь близько 15 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-