ЗМІ стали відомі подробиці затримання екс-регіонала Медяника

ЗМІ стали відомі подробиці затримання екс-регіонала Медяника

Укрінформ
Екс-регіонал Володимир Медяник був затриманий після виходу з помешкання не за адресою проживання.

Про це повідомляє DT.UA з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

За інформацією джерел видання, клопотання слідчих про затримання колишнього депутата Печерський райсуд Києва задовольнив ще в п'ятницю, 5 серпня. Після цього слідчі прибули з підозрою за адресою проживання Медяника, однак двері їм ніхто не відчинив.

"Пізніше з'ясувалося, що Медяник перебуває у помешканні жінки, яка не є його родичкою. Слідчі прибули за вказаною адресою, але, оскільки закон не надає їм права затримувати його в цьому приміщенні, вони спробували через двері вмовити його вийти звідти. Медяник вийти відмовився, але викликав до себе журналістів одного з телеканалів, і дав їм інтерв'ю всередині квартири", - сказав співрозмовник DT.UA.

Водночас, за його словами, о 12:30 суботи, 6 серпня, Медяник все ж залишив чуже помешкання, після чого і був затриманий правоохоронцями.

Прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган підтвердила, що підозру еск-регіоналу вже вручено. За її словами, Медянику інкримінується посягання на територіальну цілісність України, а також причетність до створення терористичної організації "ЛНР".

У понеділок, 9 серпня, Печерський суд розгляне клопотання ГПУ про арешт Медяника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-