Гройсман переконаний, що у Супрун усе вийде - заради

Гройсман переконаний, що у Супрун усе вийде - заради "здорової України"

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний, що Уляна Супрун впорається з роботою на посаді в.о. міністра охорони здоров’я.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Вже сьогодні Уляна Супрун розпочала роботу як головний лікар України. Нині сфера охорони здоров’я потребує посиленої уваги, і ця посада – величезна відповідальність. Переконаний, що в Уляни Супрун є достатньо досвіду, ентузіазму та бажання працювати заради здорової України», - зазначив Гройсман.

Він побажав Супрун успіху і пообіцяв свою підтримку, тому що реформу охорони здоров'я вважає одним з особистих пріоритетів.

Прем'єр нагадав, що в 2004 році Уляна і Марко Супруни організовували мітинги на підтримку України у Вашингтоні і Нью-Йорку. А в 2013 році Уляна заснувала організацію «Захист Патріотів», метою якої є тренування з тактичної медицини і забезпечення українських бійців аптечками стандарту НАТО. «В українців така ситуація, коли ми можемо побудувати свою країну наново. І в кожного є можливість стати тією особистістю, яка змінить систему». Ці слова в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун чудово описують її бажання змінювати країну вже сьогодні», - підкреслив Прем’єр-міністр.

Нагадаємо, 27 липня уряд ухвалив рішення про призначення вже з 1 серпня  в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-