Олланд назвав напад у Мюнхені

Олланд назвав напад у Мюнхені "огидним терактом"

Укрінформ
Президент Франції Франсуа Олланд назвав напад в торговельному центрі в Мюнхені "огидним терористичним актом", спрямованим на нагнітання атмосфери страху в Німеччині.

Про це повідомляє Російська служба ВВС.

"Німеччина буде (цьому - Ред) протистояти, вона може покластися на дружбу Франції та співпрацю з нею", - заявив Олланд. За його словами, у суботу зранку він буде говорити з канцлером Німеччини Ангелою Меркель про напад в Мюнхені.

Раніше поліція Мюнхена повідомила, що стрілянину біля одного з торговельних центрів міста влаштував 18-річний іранець, який діяв сам. За даними поліції, нападник мав подвійне громадянство Німеччини та Ірану і жив у Мюнхені вже кілька років.

Його тіло було знайдено в ході спецоперації приблизно за кілометр від місця трагедії. Наразі не відомо, чи був він убитий поліцейськими або покінчив з собою. Мотиви його вчинку також належить з'ясувати.

Як повідомлялося, увечері 22 липня в Мюнхені біля торговельного центру "Олімпія" у районі Муз на північному заході Мюнхена невідомий відкрив стрілянину по перехожих, убивши десять людей і поранивши 20 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-