Справа Онищенка: у підозрюваних заарештували майна на 315 мільйонів

Справа Онищенка: у підозрюваних заарештували майна на 315 мільйонів

Укрінформ
У підозрюваних, що проходять у справі народного депутата Олександра Онищенка, вже арештовано майна на 315 мільйонів гривень.

Про це повідомив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник на брифінгу у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вартість арештованого майна у справі Онищенка становить приблизно 315 мільйонів гривень. І в це майно не входить майно самого Онищенка. Про арешт майна Онищенка ми повідомимо окремо. 315 мільйонів - це майно, яке арештовано в інших підозрюваних у цьому кримінальному провадженні», - сказав Ситник.

Він повідомив, що детективами та прокурорами після отримання згоди ВР на притягнення до відповідальності та арешт і затримання народного депутата Онищенка була проведена активна робота щодо виявлення майна підозрюваних. На сьогодні отримано більше ста ухвал про накладення арешту на майно підозрюваних, уточнив Ситник.

За словами керівника НАБУ, у справі Онищенка на сьогодні арештовано 42 приміщення (з них 10 квартир, 9 будинків), а також 10 земельних ділянок, 11 автомобілів та 39 банківських рахунків.

Як повідомлялося, НАБУ та САП викрили організоване злочинне угруповання, що завдало збитків державі у розмірі понад 3 млрд грн внаслідок спільної діяльності на підставі угод, укладених з ПАТ «Укргазвидобування». Відповідно до доказів, отриманих під час досудового розслідування кримінального провадження, організатором корупційної схеми є Олександр Онищенко, якого Верховна Рада України 5 липня позбавила недоторканності, а також проголосувала за його затримання та арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-