У НАЗК скаржаться на брак гідних кандидатів

У НАЗК скаржаться на брак гідних кандидатів

Укрінформ
Конкурс на посади у департамент запобігання політичної корупції Національного агентства не виявив гідних кандидатів, тому вони залишаються вакантними.

Про це заявила у понеділок на форумі “Гроші партій - під контролем” голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За результатами конкурсного відбору працівників до департаменту запобігання політичної корупції немає з кого вибирати”, - сказала Корчак.

За її словами, у порівнянні з конкурсними відборами у інших департаментах, де справи рухалися “дуже жваво”, на співбесідах у департамент загальної політичної корупції кандидати навіть не знали, що є закон про політичні партії.

Вона поінформувала, що наприкінці квітня до департаменту запобігання політичної корупції за переведення взяли 7 осіб, а там має працювати 23 співробітники.

"Ці 23 особи, можливо, в нас будуть до кінця року. Тому ми на шляху дуже ретельної роботи. Я закликаю до співпраці, двері НАЗК для всіх відкриті”, - резюмувала Корчак.

НАЗК є одним з трьох новостворених антикорупційних органів України, яке має діяти у співпраці з НАБУ та Антикорупційною прокуратурою

 28 березня Наталія Корчак була обрана главою НАЗК.

Верховна Рада прийняла закон, який запроваджує державне фінансування партій і вимагає звітів про використання коштів, 8 жовтня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-