Лещенко:  рухаємося до дострокових виборів

Лещенко: рухаємося до дострокових виборів

Укрінформ
Народний депутат від БПП Сергій Лещенко не виключає, що найближчим часом в Україні таки відбудуться нові парламентські вибори, оскільки існуючий парламент не відповідає інтересам українців.

Про це пише "Дзеркало тижня".

«Усе вказує на те, що ми впевнено рухаємося до дострокових виборів. Бо цей парламент, він не відповідає інтересам суспільства і головне – принцип його обрання був повністю корупційним: через мажоритарку ми знову запустили вірус корупції в наш політичний організм. Не можна обманювати самих себе: цей парламент був приречений», – повідомив Лещенко.

За словами нардепа, зараз тривають переговори з партіями, які створюються "у середовищі колишніх співробітників прокуратури і грузинської команди", а після їх завершення можна буде говорити про остаточний формат участі нових партій в майбутніх виборах.

За словами Лещенка зараз триває процес "об'єднання великого пласта молодих людей, які шукають, як вивести Україну з цього олігархічного корупційного болота, в якому вона знаходиться 25 років".

Як повідомляв Укрінформ, у суботу партія "Демократичний альянс" обрала новий склад правління, до якого поряд з іншими ввійшов і Сергій Лещенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-