Верховна Рада не закриватиме сесію - Гринів

Верховна Рада не закриватиме сесію - Гринів

Укрінформ
Голова фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Ігор Гринів зазначив, що Парламент продовжить працювати влітку, аби прийняти низку законів.

Про це він сказав в ефірі каналу "112 Україна", передає прес-служба БПП.

«Ми не закриємо поточну сесію. Ми будемо працювати ціле літо», – зазначив Гринів.

Голова фракції нагадав, що традиційно Верховна Рада завершувала чергову сесію в середині липня і розпочинала наступну на початку вересня.

«В цих умовах, які склались зараз, я думаю, буде дещо інакше. Ми будемо ще влітку, напевно, збирати сесію для того, щоб прийняти закони, по яких ми маємо фактично борги», – сказав він.

Гринів також уточнив, що графік роботи Парламенту на наступний тиждень не змінено і за планом мають відбутись пленарні засідання.

Водночас парламентар зауважив, що «узгоджених законопроектів, які б погодили між собою не тільки фракції коаліції, але й інші, і які б можна було б проголосувати, немає. Тому, можливо доведеться попрацювати у комітетах для того, щоб доопрацювати ці законопроекти», – додав він.

За словами Голови фракції, багато з цих законопроектів підготовлені ще попереднім Урядом, тому часом вони не достатньо відпрацьовані як з юридичної точки зору, так і з точки зору контенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-