НАБУ підтверджує обшуки у адвокатів Онищенка

НАБУ підтверджує обшуки у адвокатів Онищенка

Укрінформ
У справі народного депутата Олександра Онищенка у двох офісах його адвокатів та за адресами проживання кількох адвокатів проводяться слідчі дії.

Про це "Українській правді" повідомили у прес-службі Національного антикорупційного бюро України.

"Проводяться слідчі дії за адресами двох офісів і за адресами проживання кількох адвокатів", - зазначили у прес-службі НАБУ.

Як повідомив УП адвокат Микола Голодняк, обшуки проводять, зокрема, в офісі адвоката Андрія Циганкова, сам же Циганков відлетів з України у запланованій поїздці до сина в Німеччину.

Водночас, партнер Циганкова, адвокат Наталія Пліса повідомила УП, що Циганкова підозрюють у том, що він був членом злочинного угруповання Онищенка. Це, за її словами, написано в ухвалі слідчого судді Солом'янського суду Бобровника. "Ми вважаємо, що це тиск на адвоката. Він почав займатися цієї справою тільки на стадії затримання великої кількості людей, починаючи з 17 червня", - сказала Пліса.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 5 липня, Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата від групи "Воля народу" Олександра Онищенка.

Фото: Фейсбук Денис Бугай

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-