Порошенко розповів про динаміку реформ за два роки

Порошенко розповів про динаміку реформ за два роки

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що за останні два роки реформи торкнулися більше сфер життя в Україні, ніж за попередні двадцять років.

Про це очільник держави сказав після церемонії вручення квартир військовим морякам у житловому комплексі "Перлина", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За два роки зроблено по реформуванню країни більше, аніж за двадцять років до цього, особливо в напрямку євроінтеграції. Ми виконали умови для підписання Угоди про Асоціацію з ЄС, виконали зобов'язання для здобуття безвізового режиму з країнами ЄС. Уже найближчим часом українці зможуть по біометричних паспортах їздити до країн Європейського Союзу", - зазначив Порошенко.

За словами Глави держави, реформи - "це не лише те, що ми запровадили електронну систему закупівель, конституційну реформу щодо повного перезавантаження суддівської гілки влади. Це не лише те, що зробили антикорупційною інфраструктуру, і ледь не кожен день арештовують то головного санітарного лікаря, то заступника глави облдержадміністрації, то правоохоронців. Це є демонстрація рішучості наших дій з наведення порядку в державі. І головне - за цей час ми здійснили за стандартами НАТО кардинальну реформу Збройних сил України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-