Реформи в Україні вимагають більшої інформаційної підтримки - Парубій

Реформи в Україні вимагають більшої інформаційної підтримки - Парубій

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій провів зустріч із новопризначеним керівником Офісу Ради Європи в Україні Мортеном Енбергом.

Про це повідомили Укрінформу з прес-служби Верховної Ради.

Голова Верховної Ради звернувся до Енберга з проханням надавати більше інформаційної підтримки тим реформам, що здійснюються в Україні: «Є багато сфер, де проведені радикально-кардинальні зміни, і ми хочемо, щоб до наших колег за кордоном цю інформацію доносили. Щоб розуміли, в яких умовах це відбувається, і яка величезна політична воля докладається, щоб ті реформи провадити».

Своєю чергою, Енберг засвідчив «наявний прогрес у реформах, які здійснює Україна». І це, за його словами, «надає оптимізму». Він також наголосив на подальшій підтримці України з боку Ради Європи, зокрема, у питаннях оцінки законопроектів, реформування парламенту, виборчої системи, та донесення правдивої інформації про Україну. «Є справді провали в інформуванні, бо реформ і прогресу багато, і про них потрібно говорити, аби на заході хотіли і надалі допомагати Україні», - сказав керівник Офісу Ради Європи.

Сторони обговорили питання подальшої співпраці України з Радою Європи, зокрема, у сфері вдосконалення законодавства, допомоги у проведенні реформ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-