Кампанію щодо Brexit поновили після триденної перерви

Кампанію щодо Brexit поновили після триденної перерви

Укрінформ
У Великій Британії в неділю поновилася кампанія щодо членства країни в Європейському Союзі після триденної перерви, викликаної вбивством депутата Джо Кокс.

Про це повідомляє Reuters.

«Кампанія щодо вирішення майбутнього британського членства в Європейському Союзі знову почалася в неділю після триденної перерви через вбивство юриста Джо Кокс», - йдеться у повідомленні.

Наразі останні результати опитувань свідчать про перевагу прихильників Євросоюзу на чолі з прем’єр-міністром країни Девідом Кемероном. За його словами, у четвер перед жителями Об’єднаного Королівства стоятиме «екзистенційний вибір».

«Тож запитайте себе: чи дійсно я чув  хоч що-небудь, що переконало мене у тому,  що вихід буде найкращим рішенням для економічної безпеки моєї сім'ї?», - звернувся Кемерон до жителів країни.

У свою чергу, очільник кампанії проти членства Британії в ЄС Майкл Гоув запевнив, що Brexit насправді поліпшить економічне становище королівства.

«Я не можу передбачати майбутнє, але я не вважаю, що рішення вийти з Європейського Союзу зробить наше економічне становище гіршим, я думаю, це було б на краще», - заявив він.

Нагадаємо, референдум щодо членства Великої Британії в ЄС відбудеться у четвер, 23 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-