У

У "Батьківщині" не кажуть, чи голосуватимуть за зняття недоторканності з Онищенка

Укрінформ
Представник фракції «Батьківщина» Сергій Власенко заявляє, що фракція підтримає рішення про зняття недоторканності з Онищенко (депутатська група "Воля народу") лише після вивчення матеріалів справи.

Про це він сказав в кулуарах журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми будемо послідовними у своїх рішеннях. Буде документ в раді, будемо його дивитися і приймати рішення», - сказав Власенко.

Він зауважив, що зараз немає сенсу гіпотетично говорити про можливе рішення фракції щодо цього документу.

«Один раз було вже подання по Мосійчуку і суд визнав його незаконним», - сказав Власенко і зауважив, що треба, щоб всі дії проходили належним чином, і лише після того як фракція розгляне документи на Онищенка.

Як повідомляв Укрінформ, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький 16 червня приніс до Верховної Ради України подання на арешт народного депутата Онищенка.

15 червня НАБУ провело обшук у приймальні Онищенка. Глава НАБУ Артем Ситник пояснював, що з даного виробництва проводять 37 обшуків у трьох містах, затримано 10 осіб.

Мова йде про провадження, що стосується схем з реалізації газу. Державі завдано збитків майже на 3 млрд грн: йдеться про розкрадання коштів у особливо великих розмірах та створення злочинної організації. Слідство підозрює, що її очолює Онищенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-