Гройсман і Байден

Гройсман і Байден "зачинилися" в Білому домі

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман і віце-президент США Джозеф Байден розпочали двосторонню зустріч в Білому домі.

Глава українського уряду прибув до резиденції приблизно о 2:30 за місцевим часом, передає власний кореспондент Укрінформу.

Зустріч проходить за зачиненими дверима. За розкладом, переговори триватимуть не менше години. Вони проходитимуть у розширеному форматі, а також віч-на-віч.

Очікується, що співрозмовники обговорять ситуацію в Україні, російську агресію на Донбасі, стан економічних реформ, допомогу з боку Сполучених Штатів, а також ряд інших важливих питань міжнародної підтримки України та двосторонньої взаємодії зі США.

Це вже другий день візиту Гройсмана до американської столиці. У середу він уже провів зустрічі з лідером республіканської більшості Палати представників США Кевіном Маккарті, спікером нижньої палати Конгресу США Полом Райаном, адміністратором USAID Гейл Сміт та міністром енергетики Ернестом Монізом.

Після переговорів з віце-президентом США Прем'єр-міністр України проведе ряд зустрічей в Капітолії з керівництвом Демократичної партії США. Він також відвідає Меморіал пам'яті жертвам Голодомору в Україні  1932-33 рр. у центрі Вашингтона та зустрінеться з експертами в провідному аналітичному центрі США "Атлантична рада".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-