Луценко обговорив з послом Британії повернення в Україну

Луценко обговорив з послом Британії повернення в Україну "злочинних" активів

Укрінформ
Питання співробітництва у міжнародно-правовій сфері обговорили на зустрічі у четвер, 9 червня, генеральний прокурор України Юрій Луценко та Надзвичайний і Повноважний посол Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Джудіт Гоф.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Сторони обговорили подальші напрямки реформування органів прокуратури, стан двостороннього співробітництва у кримінальних провадженнях, зокрема взаємодію з питань міжнародної правової допомоги та видачі правопорушників, а також поглиблення співпраці задля повернення в Україну коштів та активів, одержаних злочинним шляхом", - йдеться у повідомленні.

Генеральний прокурор наголосив, що вважає своїм найбільш пріоритетним завданням боротьбу з корупцією.

"Подолання цього ганебного явища, перш за все всередині органів прокуратури, завдяки ефективним організаційно-правовим заходам відповідатиме очікуванням суспільства та сприятиме підвищенню рівня довіри до правоохоронних органів, захисту прав і свобод людини", - сказав він.

Луценко висловив вдячність за підтримку, яку Україна отримує від британської сторони.

У свою чергу, посол запевнила, що Велика Британія готова і надалі докладати зусиль для розвитку співпраці з Україною у сфері боротьби із злочинністю та подальшої розбудови двосторонніх відносин у кримінально-правовій сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-