Савченко виступила за діалог з лідерами так званих

Савченко виступила за діалог з лідерами так званих "Л/ДНР"

Укрінформ
Народний депутат із фракції "Батьківщина" Надія Савченко вважає, що для повернення контролю над окупованими територіями Донбасу українській владі перш за все потрібно почати вести прямий діалог з лідерами бойовиків так званих "ДНР" і "ЛНР".

Про це вона заявила під час ефіру на Радіо Ера, відповідаючи на заитання, які перші кроки потрібно зробити, щоб повернути контроль над Донбасом.

"Перше - продовжити санкції проти Росії, тому що вона ще не зрозуміла, що їй потрібно піти. Друге - вийти на прямий зв'язок без Мінських домовленостей із "ДНР" і "ЛНР", як вони себе позиціонують. Вийти на прямий внутрішній зв'язок без третьої і четвертої сторони", - сказала вона. При цьому Савченко погодилася вести такі переговори. "Захарченко і Плотницький можуть позиціонуватися, якщо так можна сказати, як "народні депутати" від "ДНР" і "ЛНР". Я готова з ними так говорити", - заявила Савченко. 

Як повідомляв Укрінформ, 25 травня Надію Савченко було звільнено з російської в'язниці, де її засудили до 22 років ув'язнення, та обміняно на російських спецназівців Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-