Екс-нардепа Ландіка викликали у Генпрокуратуру

Екс-нардепа Ландіка викликали у Генпрокуратуру

Укрінформ
Екс-нардеп Володимир Ландік, який заявив про причетність колишнього керівника фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова до захоплення влади бойовиками на Луганщині, викликаний на допит до Генпрокуратури.

Про це розповів керівник Департаменту спеціальних розслідувань Сергій Горбатюк, повідомляє Громадське радіо.

При цьому час допиту Горбатюк уточнити відмовився. Однак зауважив, що раніше Ландік уже давав пояснення про діяльність Єфремова слідчим, але жодної конкретики не надав. «Людина вказує на протиправну діяльність. Якщо хтось щось вчинив, то ти маєш сказати, хто, коли проводив протиправну діяльність, сепаратистську діяльність. Давав вказівки тому і тому. А якщо фраза: «Мені відомо, про його протиправну діяльність…» Що відомо? «Ну це всім відомо, що він сепаратист» Чому він відноситься до сепаратистів? «Я більше нічого не знаю, допитуйте людей…» То про що це свідчить?» - сказав Горбатюк.

Раніше Ландік заявив, що Єфремов у 2014 році був присутній у неформальній зустрічі за участю колишнього заступника міністра регіонального розвитку Росії Костянтина Королевського, радника президента Росії Володимира Путіна Сергія Глазьєва. На зустрічі, як стверджує Ландік, обговорювалося переділ активів після повалення української влади в Луганську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-