Савченко - ГРУшникам: Ще раз зі зброєю прийдеш на мою землю - кадик вирву

Савченко - ГРУшникам: Ще раз зі зброєю прийдеш на мою землю - кадик вирву

Укрінформ
Народний депутат Надія Савченко готова поспілкуватися з російськими ГРУшниками Олександром Александровим та Євгеном Єрофеєвим.

Про це вона розповіла під час прес-конференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я абсолютно точно знаю, що вони хотіли поспілкуватися зі мною, і так само я б хотіла поспілкуватися з ними. Я в цьому навіть не сумніваюся, тому що ми в'язні, ми бійці, і нам в принципі є про що поговорити. Якби ми з ними зустрілися, коли нас передавали, я б їм сказала, що ви попали в таку саму м'ясорубку, я розумію, але річ в тім, що ще раз прийдеш на мою землю зі зброєю вбивати мій народ - кадик рватиму голими руками. Я до нього зі зброєю його народ вбивати не ходила, але я не вважаю, що військових солдат можна судити кримінальними судами, це зовсім різні речі", - сказала Савченко

Савченко заявила, що їй шкода російських спецназівців, адже вони теж військові й виконували наказ.

"Мені якраз Єрофеєва і Александрова просто шкода, тому що Україна показала, як ми своїх не кидаємо, а росіяни показали, як їм їхні не потрібні. Хлопці теж попали. Чому мені їх шкода? Тому що вони ж теж виконували чийсь наказ і вони його виконали, а їх просто кинули", - сказала Савченко.

Водночас вона в черговий раз подякувала українцям, що саме так зустріли її після повернення з РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-