Порошенко прибув на житомирський полігон

Порошенко прибув на житомирський полігон

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко, міністр оборони Степан Полтарак і начальник Генштабу Віктор Муженко у п'ятницю, 27 травня, приїхали на полігон до Житомирської області, щоб ознайомитися з ходом проведення занять із тактичної підготовки на військовому стрільбищі.

А також занять на психологічній смузі перешкод, які відбуваються на базі Навчального центру Високомобільних десантних військ.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У ході занять упродовж трьох днів відпрацьовуються елементи підвищення рівня готовності сержантського складу до виконання ними обов'язків за посадою. Інструкторами є учасники АТО з різних міст України, а також військовослужбовці з чотирьох іноземних держав - з Канади, США, Великої Британії та Литви.

Головне завдання зборів - опрацювання Концепції розвитку професійного сержантського та старшинського складу Збройних Сид України за стандартами провідних армій світу та на досвіді, здобутому в АТО. Концепція передбачає внесення змін до нормативної бази та документів, які регламентують порядок проходження військової служби сержантським і старшинським складом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-