В ГПУ прокоментували обшуки в Одеській ОДА

В ГПУ прокоментували обшуки в Одеській ОДА

Укрінформ
Слідчі Генпрокуратури спільно з працівниками Служби безпеки проводять обшуки в рамках кримінального провадження за фактом незаконних операцій з відшкодування ПДВ посадовими особами Генерального консульства Грузії в Україні. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Слідчі Генеральної прокуратури спільно з працівниками СБУ проводять обшуки в рамках кримінального провадження за фактом незаконних операцій з відшкодування ПДВ посадовими особами Генерального консульства Грузії в Україні у 2012-2013 роках", - написала вона.

Сарган вказала, що слідчі дії проводяться, у тому числі, у службових та житлових приміщеннях екс-генконсула Грузії Теймураза Нішніанідзе.

За результатами проведених обшуків вилучено чорнову документацію, яка свідчить про ймовірне вчинення незаконних фінансових операцій.

"Найближчою годиною генеральний прокурор Юрій Луценко заслухає доповідь керівників слідчого підрозділу щодо підстав проведення слідчих дій, дотримання закону при їх проведенні та попередніх результатів. Про результати заслуховування буде повідомлено додатково", - резюмувала вона.

Як повідомляв Укрінформ, у свою чергу голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі назвав політичним замовленням  влаштований групою співробітників СБУ та ГПУ обшук у Відділі протоколу, що триває з 13-ї години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-