Бальчун досі не став до роботи, Укрзалізниці призначили в.о.

Бальчун досі не став до роботи, Укрзалізниці призначили в.о.

Укрінформ
Кабінет міністрів 25 травня призначив Віталія Жураківського виконувачем обов’язків голови правління ПАТ "Українська залізниця". Таким чином, поляк Войцех Бальчун, який був призначений керівником Укрзалізниці 20 квітня, досі не розпочав виконувати обов'язки.

Це випливає з розпорядження КМУ від 25 травня.

"Призначити Жураківського Віталія Олександровича виконуючим обов’язки голови правління публічного акціонерного товариства "Українська залізниця" до початку виконання головою правління зазначеного товариства повноважень за посадою", - йдеться у документі.

Нагадаємо, 23 травня міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив журналістам, що новий керівник ПАТ "Українська залізниця" Войцех Бальчун розпочне роботу з 24 травня 2016 року.

"Бальчун повноцінно, де-юре, приступає до роботи вже завтра. Сьогодні він прилітає в Київ зі всіма дозвільними документами, а завтра вже буде на робочому місці", - сказав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів призначив Войцеха Бальчуна керівником ПАТ "Укрзалізниця" 20 квітня, а 16 травня він був представлений колективу компанії.

Раніше Укрінформ також повідомляв, що призначений 20 квітня новий керівник УДППЗ "Укрпошта" Ігор Смілянський також досі не розпочав виконувати обов'язки. За озвученою версією, на даний час він ще звільняється з попередньої роботи. До призначення керівником "Укрпошти" Смілянський працював у Нью-Йорку (США) в американському офісі міжнародної аудиторської компанії KPMG.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-