Порошенко з дружиною відвідали концерт Джамали

Порошенко з дружиною відвідали концерт Джамали

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною та сином Михайлом, а також з українськими військовослужбовцями та дітьми з особливими потребами відвідали великий сольний концерт переможниці Євробачення-2016 Джамали.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

Глава держави запросив на концерт Джамали військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у «Головному військовому клінічному госпіталі», а його дружина - особливих дітей, які для зручності дивилися концерт з президентської ложі. Під час концерту присутні у залі вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять загиблих українських військовослужбовців.

По завершенні концерту Петро та Марина Порошенки разом з дітьми та військовослужбовцями поспілкувалися з Джамалою. Глава держави подарував артистці квіти і подякував за надзвичайний концерт. "Стільки квітів не бачили ніколи в житті. Це була фантастична енергетика, яка просто захоплювала дух", - сказав Петро Порошенко.

12-річна Анна Діденко подарувала Джамалі власноруч намальовану картину «Вітання з перемогою».

Співачка у свою чергу також відзначила підтримку глядачів. "Кожен концерт насправді роблять люди. Я виконую свої пісні як і завжди, але кожного разу змінюються глядачі та їх відчуття. Сьогодні дійсно були чарівні люди", - сказала вона.

В основі концертної програми звучали пісні з нового альбому співачки «Подих». Зокрема, Джамала виконала пісню «Неандертальці» на вірші поетеси Ліни Костенко. Звучали й популярні роботи з альбомів «All or Nothing» і «For Every Heart». І, звичайно, народна артистка України поділилися з шанувальниками багатою палітрою свого голосу, виконавши проникливу, зворушливу і переможну на Євробаченні композицію «1944».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-