Фейгін вважає, що Кремль не віддасть Савченко в травні

Фейгін вважає, що Кремль не віддасть Савченко в травні

Укрінформ
Адвокат Надії Савченко вважає, Кремль не піде на обмін української льотчиці на спецпризначенців Євгенія Єрофеєва та Олександра Александрова.

Про це він заявив у коментарі газеті "Сегодня".

"На минулому тижні була озвучена, наскільки я розумію, офіційна позиція Кремля: обміну не буде, тільки виконання процедури по Конвенції про видачу засуджених відносно Савченко. Але те, що Надію повернуть - 100%. Питання тільки в термінах, навряд це станеться до кінця травня. Можливо, через місяць-два. Як би була команда "зверху", в той же день Надя була б вже на кордоні. Але у Кремлі не квапляться",  - сказав Фейгін.

В той же час, за словами адвоката засуджених спецпризначенців Валентина Рибіна, відносно Єрофеєва та Олександрова, які досі перебувають у слідчому ізоляторі СБУ, можливі два варіанти розвитку подій: відбування покарання в Україні та екстрадиція в Росію.  

"Який з них буде реалізований, говорити важко, тому що договірний процес (щодо обміну на Савченко) достатньо тонкий. Найближчим часом все стане відомо", - сказав Рибін.

Також, за словами адвокатів засуджених, найближчим часом Президенту України можливо подадуть клопотання про помилування.

Фото: соцмережі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-