Кива судитиметься з Саакашвілі

Кива судитиметься з Саакашвілі

Укрінформ
Директор департаменту по боротьбі з наркозлочинністю Національної поліції України Ілля Кива звернеться в суд із позовом про захист своєї честі та гідності до голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, який під час виступу на заводі «Інтерхім» назвав його «кримінальним авторитетом».

Про це в четвер в Києві заявив адвокат Іллі Киви Олексій Шевчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На сьогоднішній день ми прийняли пропозицію Іллі Киви звернутися з позовом про захист честі та гідності до пана Саакашвілі. Наша принципова позиція в тому, що ми будемо вимагати спростувати цю недостовірну інформацію, що пан Ілля є «кримінальним авторитетом», - сказав адвокат.

Шевчук зазначив, що сторона захисту Киви не вимагатиме відшкодування моральної шкоди, і повідомив, що відповідачами по справі також будуть  телеканали, які розповсюдили слова Саакашвілі на адресу Киви.

За його словами, позов до суду планується подати на цьому або на початку наступного тижня. Він також наголосив, що захист Ківи ще не визначився до якого саме суду звертатиметься, але зазначив, що розгляд справи може відбуватися як у Києві, так і в Одесі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-