Справа Майдану: адвокат Януковича каже, що терміни розслідування спливли

Справа Майдану: адвокат Януковича каже, що терміни розслідування спливли

Укрінформ
Терміни розслідування так званих "майданівських справ" вже вийшли за передбачені законом рамки, де на це виділено рік.

Про це під час прес-конференції заявив адвокат Віталій Сердюк, який представляє інтереси екс-президента Віктора Януковича, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогоднішній день термін розслідування "справи Майдану" вже давно вийшли за рамки передбачені законом. Справа не може розслідуватися вічно", - сказав він.

Сердюк запевняє, що на сьогоднішній день Генпрокуратура не зібрала доказів, які б підтверджували вину Януковича, а тому повинна відкрито повідомити про це громадськість. На думку адвоката, основною причиною неможливості доведення до кінця "справ Майдану" є постійне втручання політиків та їх вплив на слідство.

Він також нагадав, що під час попереднього судового засідання у справі екс-беркутівців у Святошинському райсуді були надані письмові пояснення Януковича. Водночас Сердюк поінформував, що сьогодні подав на ім'я начальника управління спецрозслідувань Генпрокуратури Сергія Горбатюка клопотання про залучення в якості доказів пояснення Януковича по "справі Майдану".

Таким чином адвокат сподівається, що завдяки отриманим свідченням Януковича слідство зможе відпрацювати версії не лише озвучені політиками, а й інших учасників процесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-