Гройсман: Гідного життя просто так нам ніхто не дасть

Гройсман: Гідного життя просто так нам ніхто не дасть

Укрінформ
Кожен громадянин має докласти зусилля для того, щоб країна змінилася, щоб отримати можливість жити достойно.

Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час свого виступу на святкуванні з нагоди Дня Європи у Вінниці, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ніхто нам цього просто так не дасть, ми маємо кожного дня робити свою справу і виборювати право жити достойно", - сказав Гройсман.

Сьогодні, як зазначив глава уряду, Україна із зброєю в руках має виборювати право на суверенність, на демократію, на свободу.

"Але я вірю в те, що ніхто і ніколи не перемагав і  не переможе Україну. Українці є кращими з кращих", - підкреслив він.

Прем'єр-міністр переконаний, що Україна нарешті стане успішною. "Але це дуже непростий шлях. Буквально кілька днів тому я почув такий вислів: "Коли вам кажуть, що зроблять вас щасливими без вашої участі - ці люди говорять неправду"... Ми говоримо про реформи. А що це таке? Це якісна освіта, якісна охорона здоров’я, якісне середовище, в якому ми живемо, якісна робота, яку ми робимо, і за яку отримуємо достойну заробітну плату, це справедливість суду, це гідність та свобода", - наголосив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-