Згуладзе про свою відставку: Я залишаюсь у команді

Згуладзе про свою відставку: Я залишаюсь у команді

Укрінформ
Ека Згуладзе і після відставки з посади першого заступника глави МВС працюватиме в Україні над реформуванням не лише правоохоронної системи, а й інших сфер.

Про це йдеться у її заяві, опублікованій на сайті МВС.

"У грудні минув рік з моменту мого призначення на посаду першого заступника міністра внутрішніх справ України та сплив термін моєї домовленості із Президентом та міністром... Для мене було великою честю підтримати дружній народ, який бореться зараз так само, які і під час Майдану", - наголосила Згуладзе.

За її словами, вона не пішла у грудні, аби пройти важкий перехідний шлях від міліції до поліції разом із командою та не ослабити процес реформ під час урядової кризи.

"Проте навіть зараз, коли сформований новий Кабінет Міністрів, я не можу залишити цю історію, яку ми робили разом. Я залишаюсь у команді та, прийнявши пропозицію міністра, буду очолювати спеціально створену групу радників... Я і надалі буду працювати із українцями та друзями України, будуючи лінію оборони від корупції та беззаконня", - заявила колишній перший заступник Авакова.

Вона підкреслила, що тепер виклики ще більші, адже реформа триває. Але нова команда продовжить реформу не лише поліції, а й у інших сферах, фокусуючись на стійкості досягнутого.

"Будуть проблеми, буде складно, іноді навіть захочеться здатися. Але, на щастя, в полон до самого себе не здатися. Якщо не буде реформи судів, прокуратури, митниці і так далі, ми не поліцію втратимо, ми втратимо шанс на іншу Україну. Але якщо у нас вийде, то Україна змінить не тільки свою долю, але і майбутнє всієї Європи. Саме в це я вірю", - сказала Згуладзе.

Нагадаємо, сьогодні Кабінет Міністрів прийняв відставку першого заступника міністра внутрішніх справ Еки Згуладзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-