Тимошенко каже, що українці переплачуватимуть за газ удесятеро

Тимошенко каже, що українці переплачуватимуть за газ удесятеро

Укрінформ
Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко наполягає на невідкладному розгляді головами фракцій парламенту питання необгрунтованого підвищення ціни на природний газ для населення.

Про це вона заявила у вівторок на брифінгу у Верховній Раді, повідомляється на офіційному сайті Тимошенко.

«Необгрунтовано була підвищена ціна. Ми хочемо зараз ініціювати з головами фракцій, з керівництвом Верховної Ради негайний розгляд цього питання – як виходити з цієї ситуації», – заявила вона.

Лідер фракції «Батьківщина» наголосила, що парламент має зосередити свою увагу на питанні тарифів на житлово-комунальні послуги.   

«Ані на погоджувальній раді, ані на нарадах, які проводилися з головами фракцій не піднімалося і не обговорювалося питання необгрунтованого підвищення цін на газ для населення з першого квітня 2016 року. Ми вважаємо, це надзвичайна ситуація, і головам фракцій потрібно про це негайно говорити», – пояснила Тимошенко.

Вона наголосила, що вважає необгрунтованим підвищення ціни на природний газ для населення майже вдвічі та повідомила, що українцям поставили ціну мінімум в 10 разів дорожчу, ніж собівартість газу вітчизняного видобутку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-