Гайдар подала у відставку - ЗМІ

Гайдар подала у відставку - ЗМІ

Фото
Укрінформ
В. о. заступника голови Одеської облдержадміністрації Марія Гайдар повідомила, що вже написала заяву про звільнення зі своєї посади і має намір працювати радником губернатора Саакашвілі.

Гайдар написала заяву про відставку - ЗМІ

Про це повідомляє одеське видання "Таймер".

"Я йду з посади заступника, всі справи вестиме Соломія (заступник Саакашвілі Соломія Бобровська, — ред.). Ми хочемо розділити департаменти охорони здоров'я та соціальної політики. Ми продовжимо відкриті конкурси, я тут чесно працювала. І всі виплати виплачені", — повідомила Гайдар.

Як відомо, 10 травня активісти «Самооборони Одеси» та місцевого «Автомайдану» вимагали від в. о. заступника голови Одеської облдержадміністрації Марії Гайдар залишити свою посаду і покинути Україну.

«Зніміть кокошник, встаньте на коліна і попросыть вибачення... Ви можете тільки плакати і пити в ресторані. О четвертій години дня, в робочий час, ви були в ресторані «Міміно». Я проти таких, як ви, і я буду виходити і робити все, щоб ви пішли. Ви ганьбите Саакашвілі, ви ганьбите його команду», — заявила активістка Наталія Пранжу.

На її переконання, Марія Гайдар повинна покаятися перед матір'ю бійця АТО, який нібито не отримав належних виплат.

Зазначимо також, що у приймальні облдержадміністрації відбулася бійка між одним з бійців АТО з представником Гайдар.

Додамо, що вимога звільнення Марії Гайдар пов'язана і з її подвійним громадянством: за новим законом про держслужбу, державні чиновники не можуть мати будь–яке громадянство, крім українського. Раніше з цієї ж причини пішов у відставку в. о. заступника голови Одеської ОДА Олександр Боровик.

Фото: Таймер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-