Гройсман хоче надихнути Москаля, але той не бере слухавку

Гройсман хоче надихнути Москаля, але той не бере слухавку

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман хоче надихнути голову Закарпатської обласної держадміністрації Геннадія Москаля, який проситься у відставку, на боротьбу з контрабандою на митниці.

По це він заявив журналістам у п'ятницю після вручення сертифікатів бійцям спецпідрозділу "КОРД", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що він (Москаль - ред.) зможе себе проявити як ефективний борець з корупцією і контрабандою на митниці", - наголосив Гройсман.

Глава уряду також висловив сподівання, що голова Закарпатської ОДА візьме активну участь у підготовці конкурсу на заміщення вакантних посад.

"На жаль, Геннадій Геннадійович поки не виходить на зв'язок, я хотів з ним поговорити. Я би хотів надихнути Геннадія Геннадійовича на боротьбу з контрабандою. Я є його самим головним соратником і буду робити усе для того, аби покласти край тому, що відбувається сьогодні на державних кордонах - як контрабанда, так і різні схеми, які дозволяють сьогодні уникати сплати податків, а це десятки мільярдів гривень", - сказав Гройсман.

Він зазначив, що для боротьби з контрабандою треба об'єднуватися, а не роз'єднуватися. Тому Прем'єр-міністр заявив, що не збирається направляти Президенту подання про відставку Москаля.

Нагадаємо, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль направив офіційне звернення Прем’єр-міністру Володимиру Гройсману, в якому просить направити Президенту Петру Порошенку подання на звільнення голови Закарпатської ОДА із займаної посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-