Боровик заявив про підтримку подвійного громадянства в Україні

Боровик заявив про підтримку подвійного громадянства в Україні

Укрінформ
Колишній в.о. заступника голови Одеської ОДА Олександр Боровик виступив за дозвіл на подвійне громадянство в Україні.

Про це він розповів виданню "ГОРДОН".

"Я вважаю, Україна повинна вітати подвійне громадянство, тому що через важкі економічні умови був масовий "відтік мізків", люди їхали в Північну Америку, Ізраїль і ЄС. Думаю, треба дозволити людям з цих регіонів подвійне громадянство і заохочувати їх, якщо вони йдуть на держслужбу", - переконаний радник Саакашвілі.

На його думку, Україні "треба сподіватися на волонтерів з діаспори". Себе, до речі, він також назвав таким волонтером, адже півтора року пропрацював в Україні, не отримуючи зарплати.

"За рік я заробив трохи більше 300 доларів, майже півтора року я не отримував зарплату. Ніхто в Україні у здоровому глузді не піде на таку зарплату. Новий закон відрізав українцям діаспори шлях в держслужбу, хоча це люди, які за життя заробили достатньо, щоб працювати тут на волонтерських засадах. Для порівняння, в Грузії залучали людей з діаспори", - сказав він.

Нагадаємо: в.о. заступника голови Одеської ОДА Олександр Боровик повідомив про свою вимушену відставку через новий закон про держслужбу. Втім, він залишається радником Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-