Україна отримає допомогу від США, якщо дотримається угод з МВФ - Нуланд

Україна отримає допомогу від США, якщо дотримається угод з МВФ - Нуланд

Укрінформ
Помічник держсекретаря з питань Європи та Євразії Вікторія Нуланд під час зустрічі з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом підтвердила готовність США надати фінансові гарантії після прийняття Україною важливих для продовження реформ законопроектів, які були визначені в рамках домовленостей із МВФ.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Помічник Державного секретаря підтвердила готовність з боку США виділити черговий пакет фінансових гарантій для України після прийняття Україною важливих для продовження реформ законопроектів, які були визначені в рамках домовленостей із Міжнародним валютним фондом", - йдеться в повідомленні.

Сторони також обговорили прогрес у виконанні Мінських домовленостей. Вікторія Нуланд підтвердила відданість адміністрації США принципам дотримання територіальної цілісності, суверенітету і непорушності кордонів України.

"Україна вже показала величезний прогрес, але попереду ще залишається дуже багато роботи", - зазначила Нуланд.

В свою чергу, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман наголосив на рішучості Уряду проводити реформи, які спрямовані, в тому числі, на подолання корупції, зокрема реформу української митниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-