ГПУ викликає Мосійчука для вручення обвинувального акту

ГПУ викликає Мосійчука для вручення обвинувального акту

Укрінформ
Генеральна прокуратура України викликає підозрюваного народного депутата Ігоря Мосійчука для одержання копії обвинувального акту та матеріалів досудового розслідування.

Про це повідомляє Генеральна прокуратура України.

"Підозрюваного І. Мосійчука запрошують прибути до Генеральної прокуратури України за адресою: вул. Різницька, 13/15, м. Київ, 26.04.2016 на 10 годину до процесуального прокурора у кримінальному провадженні Наливайка М.Я. (596-72-46, 200-75-59) для одержання копії обвинувального акту та копії реєстру матеріалів досудового розслідування", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління 22 жовтня 2015 року завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою народного депутата України Мосійчука у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, 3 ст. 296 (хуліганство), ч. 2 ст. 350 (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок), ч. 1 ст. 376 (втручання в діяльність судових органів), ч. 1 ст. 350, ч. 2 ст. 350, ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Того ж дня, відповідно до вимог ст. 290 КПК України підозрюваному Мосійчуку та його захисникам відкрито та надано доступ до усіх матеріалів досудового розслідування.

"З огляду на те, що починаючи з 22 жовтня 2015 року підозрюваний І. Мосійчук та його захисники жодного разу не прибули до слідчого для ознайомлення із матеріалами кримінального провадження, рішенням суду строк ознайомлення останніх обмежено та зобов'язано виконати вимоги ст. 290 КПК України до 25 квітня 2016 року", - наголосили у ГПУ.

Враховуючи викладене, Управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління повідомляє підозрюваному Мосійчуку про можливість використати свої процесуальні права в приміщенні Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України.

При цьому, із врахуванням положень ст. 290 КПК України органом досудового розслідування виготовлено копії усіх матеріалів досудового розслідування, які підозрюваний Мосійчук та захисники мають можливість отримати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-