Бойовики посилюють передові підрозділи на Маріупольському напрямку

Бойовики посилюють передові підрозділи на Маріупольському напрямку

Карта
Укрінформ
Протягом доби російські окупаційні сили продовжували обстрілювати позиції українських військових в зоні АТО, у тому числі з використанням важкої зброї, та посилювали передові підрозділи на Маріупольському напрямку.

Про це у четвер під час брифінгу для преси повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

«За добу на Маріупольському напрямку  зафіксовано 22 ворожих обстріли,  в тому числі 4 - з використанням мінометів. За інформацією ГУР МО, противник посилив тут свої передові підрозділи. Зокрема, до Старомихайлівки та Мар'їнки прибули 120-мм міномети та чотири гармати «Рапіра» зі складу так званої 100-ї окремої мотострілецької бригади  першого армійського корпусу бандформування "ДНР". У районі села Любівка на схід від Оленівки розгорнуто вогневий взвод гаубиць Д-30. У Докучаєвськ прибули 60 спецпризначенців, в Ясне заїхала танкова рота так званої 5-ї мотострілецької бригади 1-го армійського корпусу  бандформування ДНР», - сказав речник.

За його словами, на Луганському напрямку противник порушив режим тиші  у селищі Щастя та у Попаснянському районі. За добу тут зареєстровано  4 ворожих обстріли, в тому числі  один - з використанням мінометів. На Донецькому напрямку бойовики виявляють найбільшу активність під Авдіївкою. Окрім того, ворожі обстріли відбулися у Зайцевому та на позиції  шахти Путилівська (Бутовка-Донецька).

Усього за добу на Донецькому напрямку  зафіксовано 7 ворожих обстрілів, 4 з яких - мінометних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-