Полторак сказав, коли закінчить свою реформу

Полторак сказав, коли закінчить свою реформу

Укрінформ
Реформування Міністерства оборони та Генерального штабу планується завершити у 2018 році.

Про це заявив міністр оборони Степан Полторак на зустрічі з інознемними журналістами у середу, повідомляє прес-служба МОУ.

"У 2018 році ми плануємо завершити реформування Міністерства оборони, у Генеральному штабі завершити реорганізацію 90% усіх структурних підрозділів. Завершити реформування та набуття відповідних бойових спроможностей територіальних органів управління, оперативних та повітряних командувань відповідно до нових структур та завдань", - сказав Полторак.

Він додав, що у міністерства є чіткий план, за яким потрібно працювати. Зокрема, до кінця року планується вдосконалити нормативно-правову базу для оборонної реформи і розпочати активну фазу реформування МОУ.

"Цього року ми плануємо в Міноборони та Генштабі здійснити реорганізацію мінімум чверті всіх структурних підрозділів. Також плануємо значно посилити силами і засобами Повітряні сили, Сили спеціальних операцій та Військово-морські сили", - сказав Полторак.

Він також поінформував, що до кінця 2017 року в планах Міністерства оборони України - реорганізація 80% міністерства, всіх підрозділів і завдань.

«Паралельно реорганізуємо завдання, підрозділи, структуру, персонал. Так необхідно робити тому, що якщо змінювати щось одне та не змінити інше, то результату не буде", - додав міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-