Парубій подякував Євромайдану за

Парубій подякував Євромайдану за "безвіз"

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій повідомив, що пропозиція Єврокомісії скасувати візи для українців є великим досягненням учасників Євромайдану та бійців АТО.

Про це він заявив під час засідання Верховної Ради у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вчора Європейська комісія запропонувала Раді Європейського Союзу та Європарламенту скасувати візи для громадян України. Це велике досягнення в першу чергу тих мільйонів українців, які два роки тому вийшли на український Майдан з гаслами «Україна - це Європа». Це велика заслуга наших героїв, які сьогодні в окопах під Широкиним, Авдіївкою, Пісками, Щастям, по всьому східному фронту зі зброєю в руках захищають Українську державу і наш європейський вибір», - сказав Парубій.

Він нагадав, що очолював робочу групу з прийняття законів щодо лібералізації безвізового режиму.

"Хочу сказати, що всі закони, всі виклики, які стояли перед нами, парламент пройшов гідно і відповідально. Це і старт антикорупційної прокуратури, і запровадження електронного декларування, і вдосконалення процедури арешту майна та інституту спецконфіскації, початок діяльності Нацагентства з питань розшуку та управління активами, Національне антикорупційне бюро. Усі ці закони були прийняті в цьому залі і цими народними депутатами», - сказав Парубій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-