Гройсман обіцяє до кінця року надати середньостроковий план дій

Гройсман обіцяє до кінця року надати середньостроковий план дій

Укрінформ
До кінця поточного року уряд презентує середньостроковий план дій.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на брифінгу після засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"До кінця поточного року, як ми й обіцяли, ми запропонуємо середньостроковий план дій, який буде конкретний і чіткий, який дозволить прогнозувати далі дії влади і розвивати ситуацію. Наше завдання - стабілізувати ситуацію, забезпечити макроекономічну стабільність, перейти до позицій, коли Україна може покращити економічне зростання", - сказав Гройсман.

Він зазначив, що уряд протягом місяця напрацює власний операційний план дій. "Оскільки я вважаю, що у нас є дуже багато різних планів, різних позицій, але головне, в чому у нас завжди є дефіцит - це у сумлінному виконанні цих планів і завдань", - додав Гройсман.

Тому, підкреслив Прем'єр, важливо, щоб кожний міністр попрацював у своєму відомстві, а на основі їхніх пропозицій буде сформований цей єдиний операційний план для уряду.

За його словами, перед новим Кабміном постає ряд завдань, сформованих українським суспільством. Є низка завдань, які учора уряд отримав від Національної ради реформ, є певні пропозиції від експертів. "Є ряд ідей, які можна було б узяти на озброєння. Ми будемо їх опрацьовувати", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-