Касько розповів, як розслідують справу «діамантових»

Касько розповів, як розслідують справу «діамантових»

Укрінформ
Екс-заступник генерального прокурора України Віталій Касько вважає, що справу "діамантових прокурорів" намагаються розвалити, але він сподівається на «законне рішення суду».

Про це він заявив телеканалу "112 Україна".

"Сьогодні повинен визначитися порядок дослідження доказів, а вже з наступного засідання ми побачимо допити свідків і докази, які представлятимуться. Чи намагаються розвалити справу? Безумовно. При цьому намагаються розвалити й інформаційно, постійно здійснюються вкидання у ЗМІ, що там якісь не ті докази або справа розвалюється, ми це бачимо практично кожен день. По-друге, робиться так, щоб прокурори, які починали справу "діамантових прокурорів", не могли підтримувати обвинувачення у цій справі. Опанасенко, Касько, Сакварелідзе звільнені з Генпрокуратури. Хто починав справу, знає її зсередини, знаходяться за бортом", - сказав Касько.

Він висловив переконання, що доказів для звинувачення у цій справі цілком достатньо.

"Думаю, досить. Сакварелідзе підписував обвинувальний акт, він також вивчав докази. Всі ці докази будуть досліджуватися на відкритому судовому засіданні... Ми спеціально прийшли на судове засідання, щоб підтримати прокурорів у цій справі, наших колег, які на сьогодні залишилися наодинці з системою, підтримують обвинувачення, вважають справу перспективною і вважають, що у справі буде законне рішення суду", - наголосив екс-заступник генпрокурора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-